O bestie cu chip de om din Slatina şi-a violat fetiţa de 11 ani, de mai multe ori

Un bărbat din Slatina a fost arestat preventiv de procurori, recent, după ce şi-a violat fiica, în vârstă de doar 11 ani, de mai multe ori. Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a confirmat informaţia. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a fost sesizată şi a demarat o anchetă în acest caz. 

Cruda experienţă la care micuţa de 11 ani a fost supusă de cel care ar fi trebuit să se ocupe de buna ei educaţie s-a petrecut luna trecută, potrivit procurorilor. Potrivit unor surse, bărbatul a fost dat în vileag chiar de mama fetiţei, care a povestit autorităţilor groaznicele chinuri prin care a trecut copila.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, supraveghează desfăşurarea urmăririi penale într-un dosar penal în care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul L. C. pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prev de art. 218 alin. 1 si 3 lit a, b şi c cu aplicarea art. 35,  art. 41 alin. 1 din C.pen. În cuprinsul ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale, pe baza aprecierii probelor, s-a reţinut următoarea situaţie de fapt: în perioada 04.10.2016-18.10.2016, inculpatul L. C. a săvârşit un act de penetrare vaginală faţă de fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani, profitând de incapacitatea acesteia de a-şi exprima voinţa”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Prin încheierea din data de 11 noiembrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a contestat la Tribunalul Olt măsura dispusă de magistraţii slătineni.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a fost sesizată şi a demarat o anchetă în acest caz.

Procurorii fac precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale sau luarea unei măsuri preventive sunt instituţii reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here