„Cupa Slatinei la Înot” pentru copii, ediţia a treia. Vezi AICI programul competiției

Primăria municipiului Slatina anunță că, în zilele de 19 și 20 noiembrie, va avea loc cea de-a treia ediție a manifestării sportive ”Cupa Slatinei la Înot” pentru copii.

Sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 10:00, vor participa categoriile de fete și băieți din categoriile de vârstă 8-9 ani, 10-11 ani și 12-13 ani, iar duminică 20 noiembrie, începând cu ora 10:00, vor participa celelalte categorii de fete și băieți: 14-15 ani, 16-17 ani.

Organizatorii precizeaza că participanții trebuie să se prezente în ziua concursului la ora 09.30, la sediul Bazinului de Înot din strada Crișan (lângă sediul SC Loctrans SA).

„Scopul organizării acestui eveniment dedicat copiilor din municipiu cu vârste cuprinse între 8-17 ani constă în promovarea înotului pe plan local, verificarea nivelului de pregătire a practicanților acestui sport, precum și întărirea relațiilor inter-umane între participanți. La această competiție participă copii școlari din municipiu (fete și băieți) cu viza medicală efectuată la zi, precum şi sportivi ai Bazinului de Înot din municipiu care au terminat cursurile de iniţiere. Probele din cadrul concursului sunt:  înot liber – 25 metri; bras – 25 metri;  spate – 25 metri; liber – 50 metri. Regulamentul de desfășurare a competiției a fost aprobat în ședința de Consiliu Local din data de 27 septembrie a.c (H.C.L. nr. 135/2016). Suma alocată de la bugetul local pentru organizarea evenimentului este de 20.000 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

Toţi participanţii vor primi câte o medalie și diplomă de participare, iar cei mai buni vor fi recompensați cu diplome, medalii, trofee, echipamente şi accesorii sportive specifice înotului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here