„Alege să fii corect”-campanie MAI pentru alegerile parlamentare. Sute de afişe vor fi distribuite în Olt

Ministerul Afacerilor Interne derulează, pe durata campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, campania de informare și prevenire “Alege să fii corect”, prin care cetăţenii sunt informaţi asupra riscurilor pe care le implică nerespectarea legislației pe durata alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților. La nivelul judeţului Olt, campania se va face simţită prin distribuirea a sute de afişe şi flyere cu mesajele MAI.

În scopul promovării campaniei de informare au fost realizate un spot tv, un spot radio, un banner, precum și afișe și flyere conținând mesaje de informare, conștientizare și informații referitoare la sancțiunile prevăzute în cazul nerespectării legislației.

„La nivelul judeţului Olt, au fost repartizate 400 de afişe şi 270 de flyere, cu mesajul Campaniei de informare «Alege să fii corect», care, prin grija membrilor Centrului de Comunicare Judeţean Olt, vor fi distribuite cetăţenilor, în cadrul unor acţiuni publice”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

De asemenea, în baza deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului nr. 592 din 18.10.2016 privind regulile de desfăşurare în audiovizual a campaniei electorale din anul 2016 pentru alegerea Camerei Deputaților și a Senatului, la finalul calupurilor de spoturi publicitare electorale vor fi inserate spoturi de interes public, cu caracter informativ privind legislația electorală, puse la dispoziție de către Ministerul Afacerilor Interne și Autoritatea Electorală Permanentă, cu acordul CNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here