Bătaie cruntă în postul de poliție dintr-o localitate din Olt. Ce s-a întâmplat

Scandal monstru în comuna olteană Scărişoara pentru o bucată de pământ. Lucrurile au degenerat atât de mult, încât s-a lăsat cu bătaie chiar în postul de poliție al localității, unde cinci scandalagii l-au bătut pe un consătean, sub ochii șefului de post, potrivit Gazeta Nouă. Victima s-a ales cu un ochi vânăt și a depus plângere la Poliție împotriva agresorilor.

Scandalul a plecat de la decizia unui tânăr din comună, Gheorghe Domnicu, de a-și construi o casă pe un teren pentru care deține documente de proprietate. Intenția acestuia l-a supărat rău pe un vecin, Traian Drăgan, care consideră că o asemenea construcție i-ar bloca lui accesul spre șoseaua care străbate zona. Între cei doi s-a iscat un conflict care miercuri a degenerat în violențe. În timp ce se aflau în sediul postului de poliție, vecinul nemulțumit și alți apropiați i-au aplicat o corecție unui alt localnic, bun prieten cu Domnicu în ajutorul căruia a sărit. Victima, Ionel Ilie, s-a ales cu un ochi vânăt, drept pentru care a obținut certificat medico-legal. El îl acuză pe şeful de post, Laurenţiu Neacşu, că nu a intervenit în scandal să îi liniștească pe bătăuși.

„Am fost bătut în sediul poliţiei din Scărişoara. Chiar în sediul poliţiei au intrat cu bâtele cinci inşi, două femei şi trei bărbaţi, şi m-au lovit cu parul, iar şeful de post nu a intervenit. Au tăbărât pe mine, spunând că eu l-am învăţat pe Domnicu să facă acolo casa, dar chiar nu am niciun amestec. Am făcut plângere la poliţie, nu voi lăsa lucrurile aşa. Apoi am ajuns la spitalul din Caracal, iar joi m-am prezentat la medicul legist”, a declarat, pentru Gazeta Nouă, Ilie Ionel.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef, Claudia Radu, a confirmat existența scandalului în sediul Poliției.

„A fost un conflict între ei chiar în postul de poliţie, fuseseră chemaţi amândoi ca să dea declaraţii pentru că avuseră mai devreme o altercaţie. În timp ce erau acolo, unul a fost lovit. S-a făcut dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Este o anomalie că s-au bătut acolo, dar a fost spontană toată bătaia, nu avea cum poliţistul să presupună ce se va întâmpla. Şeful de post a intervenit şi a aplanat conflictul”, a spus Claudia Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here