VIDEO Alex. Grumaz, candidat ANR în Olt: „Vom pune ceea ce doresc oamenii în legislaţie”

Material electoral comandat de Partidul Alianţa Noastră România-Filiala Olt, produs de SC Alexana Mircos Media SRL, CUI Mandatar: 11160024

Prezent, marţi, la Slatina, pentru a-şi lansa un volumul „Îmbrăţişarea ursului – Scurt excurs în geopolitica est-europeană”, generalul Alexandru Grumaz a folosit momentul şi ca o bună oportunitatea de a-şi lansa, într-un mod relaxat, şi candidatura pentru un mandat de senator din partea Partidului Alianţa Noastră România.

În prezenţa câtorva zeci de oameni de afaceri locali, reprezentantul ANR a explicat că partidul pe care îl reprezintă nu promite măsuri precum creşterea salariilor sau mărirea pensiilor, în primul rând pentru că este conştient că nu va face parte din următoarea guvernare. Intrat, însă, în parlament, ANR va pariticipa, totuşi, la procesul de legiferare, unde va milita pentru ca şi dorinţele oamenilor din Olt să ia calea unor proiecte legislative care să devină, apoi, legi.

„Noi doar transmitem un mesaj (electoratului – n.r.). Nu vom putea guverna dacă intrăm în parlament, pentru că nu vom putea obţine un scor foarte mare. Dar vom putea legifera, vom participa la procesul de legiferare. Acesta este singurul lucru prin care putem să luăm de aici ceea ce oamenii doresc şi să punem în legislaţie. Să avem o legislaţie care să răspundă oamenilor din judeţ. Deci acesta este singurul lucru pe care putem să-l facem. Ce să promitem? Că mărim salariile? De unde? Să promitem că dăm pensii mai mari? De unde? Într-o ţară cu o producţie manufacturieră nu ai de unde”, a explicat generalul Grumaz.

De altfel, candidatul ANR pentru Senatul României a arătat că promisiunile pe care politicienii le fac în pragul alegerilor electorale nu vor fi niciodate puse în practică.

„Legislaţia nu intră în buzunare, legislaţia te ajută să faci un cadru pentru viitor, dacă vrei să ai un cadru pentru viitor. Oamenii care promit astăzi nu se vor ţine niciodată de cuvânt, pentru că ei promit numai la alegeri, după care îşi văd de propriile interese. Asta este politica la români”, a spus Alexandru Grumaz.

Candidatul Alianţei Noastre România a enunţat şi cele şapte obiective politice prioritare pe care ANR le propune românilor. Acestea sunt:

  1. Dorim un stat românesc demn și puternic, cu autorități eficiente și loiale patriei noastre, garantând securitatea tuturor cetățenilor săi și respectarea drepturilor și libertăților acestora.
  2. Pământul României este al românilor și reprezintă cea mai importantă bogăție națională, pe care statul o va proteja în mod eficient. Vom opri înstrăinarea pământului țării și irosirea resurselor, vom recupera terenurile și bunurile înstrăinate fraudulos, vom opri distrugerea pădurilor și a mediului înconjurător.
  3. Numai o temeinică educație poate garanta propășirea României și a neamului nostru. De aceea, Alianța Noastră România va susține, pentru început, alocarea, în conformitate cu legea, a 6 % din Produsul Intern Brut finanțării învățământului național precum și o nouă strategie de dezvoltare a acestuia.
  4. Alianța va stimula, pe toate căile, crearea unui puternic capital românesc, în condițiile în care statul va păstra în proprietatea sa toate utilitățile și o importantă parte a resurselor.
  5. O națiune puternică este o națiune sănătoasă. Iar o națiune sănătoasă nu poate exista fără o puternică rețea de policlinici și spitale moderne, finanțate corespunzător și cu un personal remunerat în mod corect.
  6. Aflată la frontiera sud-estică a NATO și UE, România va fi un stat cu adevărat puternic doar în măsura în care va dispune de o armată națională, bine înzestrată și antrenată, și de o industrie de apărare de prim rang.
  7. România este și va rămâne o țară creștină care așază la temelia sa familia creată în baza căsătoriei între un bărbat și o femeie. Statul îi va asigura Bisericii posibilitatea de a se dedica în mod plenar și în viitor, așa cum a făcut-o în trecutul glorios, binelui națiunii, operelor de caritate și de învățământ, în paralel cu îndeplinirea datoriei sacre de a răspândi, în toate conștiințele, Cuvântul Domnului.

Material electoral comandat de Partidul Alianţa Noastră România-Filiala Olt, produs de SC Alexana Mircos Media SRL, CUI Mandatar: 11160024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here