Violator din Olt, arestat preventiv. Bărbatul și-a violat fiica de 11 ani în repetate rânduri

Un monstru cu chip de om, din localitatea olteană Perieți, care și-a violat fiica de numai 11 ani în repetate rânduri, a fost arestat preventiv, duminică seară, după ce judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Slatina a admis măsura propusă de procurori. 

Bărbatul, aflat în faza de urmărire penală și acuzat de viol în formă continuată, va petrece după gratii 30 de zile. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecatoria Slatina. În baza art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) C. proc. pen., art. 223 alin. (2) C. proc. pen., art. 226 C. proc. pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului BOAȚĂ VASILE pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 04.12.2016 şi până la data de 02.01.2017 inclusiv, pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată, faptă prev și ped. de art. 218 alin. 1 și 3 lit. a,b,c din Codul penal. cu aplic. art. 35 din Codul penal”, se arată în încheierea judecătorului de drepturi și libertăți. Decizia nu este definitivă, inculpatul având drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Potrivit ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale, bărbatul din Perieți și-a violat fiica de mai multe ori vreme de aproape un an de zile.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, supraveghează desfăşurarea urmăririi penale într-un dosar penal în care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul B. V. pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prev de art. 218 alin. 1 şi alin. 3 lit. a, b şi c cu aplicarea art. 35 din C.pen.

În perioada decembrie 2015 – noiembrie 2016, inculpatul B. V a întreţinut în repetate rânduri raporturi sexuale normale, săvârşite prin constrângere, cu fiica sa minoră B.D.M, în vârstă de 11 ani, profitând de incapacitatea acesteia de a-şi exprima voinţa.

În baza încheierii din data de 04.11.2016, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina a dispus arestarea preventivă a inculpatului B. V. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04.12.2016  şi până la data de 02.01.2017”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Luna trecută un alt bărbat a fost arestat preventiv pentru aceeași faptă. Cătălin Lincă, din Slatina, a fost reținut de procurori după ce soția lui s-a plâns polițiștilor că bărbatul și-a violat fiica, tot de 11 ani, de mai multe ori. La sfârșitul lunii trecute, magistrații din Slatina au admis prelungirea măsurii arestului preventiv luată împotriva bărbatului aflat în faza de urmărire penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here