Când se aprind luminile de Crăciun în Slatina/Primăria a cumpărat instalaţii noi

Primăria municipiului Slatina anunță că instalația de iluminat festiv de iarnă montată în oraș va fi pusă în funcțiune în seara de Sfântul Nicolae – 6 decembrie, la orele 17.00. Pe lângă instalaţiile vechi, în oraş vor lumina şi instalaţii noi. După apăsarea butonului, pe Esplanadă se va desfăşura un spectacol de colinde cântate de membrii Palatului Copiilor. 

Pentru a însufleți atmosfera specifică Sărbătorilor de Iarnă, Primăria Slatina a achiziționa un brad înalt de zece metri, bannere cu leduri, figurine pentru stâlpi, șiruri luminoase cu leduri, arcade luminoase 3D cu efect curgător, cercuri suspendate 2D cu efect dinamic și baghete luminoase, țurțuri luminoși în culorile alb ”rece”, baghete curgătoare, o fântână arteziană 3D statică, două fântâni arteziene 3D cu efect curgător, precum și ornamente pentru bradul amplasat pe Esplanadă.

„Noile ornamente pentru iluminatul festiv de iarnă au fost montate pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, precum și pe străzile Libertății, Primăverii, Cornișei, Ecaterina Teodoroiu, în vreme ce vechile ornamente au fost amplasate pe strada Crișan și bulevardul Nicolae Titulescu. Valoarea ornamentelor decorative de iarnă achiziționate în acest an se ridică la circa 790.000 lei, fără TVA”, a precizat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

Punerea în funcțiune a iluminatului festiv va fi urmată de un program special de colinde ce se va desfășura pe Esplanadă și care va fi organizat de Palatul Copiilor ”Adrian Băran”, program ce se va derula între orele 17.00 – 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here