Siminica Mirea, candidatul PNL Olt la Senat, întâlniri cu somitățile județului

Siminica Mirea, candidatul PNL Olt pe prima poziție pentru Senatul României, s-a întâlnit, în aceste zile, cu mai multe personalități ale județului, oameni din mai multe domenii de activitate.

Printre aceștia s-a numărat și medicul Constantin Corbea, cu care candidatul a vorbit despre nevoile sistemului sanitar și despre soluții pentru dezvoltarea acestuia.

„M-am întâlnit în această campanie cu unul dintre cei mai cunoscuți medici ai județului Olt, medic primar chirurgie plastica și reconstructiva, doctor în medicină, Constantin Corbea. Am discutat mult despre problemele sistemului de sănătate: transformarea spitalelor în fundații pentru accesare de fonduri, introducerea asigurărilor private, independența politică a managerilor de spitale, a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, programe naționale de prevenție și depistare a bolilor cardio-vasculare, a cancerului etc.
Cred că soluțiile trebuie să plece de la profesioniștii fiecărui domeniu, iar parlamentul trebuie să se aplece spre aceștia, spre cei cărora le cerem votul și care ar putea veni cu expertiza pe domeniile lor. Soluțiile domniei sale ar putea prinde viață într-un parlament conștient că profesioniștii în fiecare domeniu sunt cei care trebuie ascultați”, a postat pe facebook, după întâlnire, Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here