Preşedinta unei secţii de votare din Olt, amendată şi înlocuită cu locţiitorul

Preşedinta secţiei de votare nr. 291 din comuna Rotunda, Valentina Dorobanţu, a fost amendată de poliţişti cu 4.500 de lei pentru încălcarea legii electorale, ea fiind şi exclusă din corpul experţilor electorali, fiind înlocuită azi cu locţiitorul secţiei.

Decizia a fost luată de Biroul Eelectoral Judeţean (BEJ) Olt după ce PNL a depus o plângere potrivit căreia preşedintele secţiei de votare a promovat, pe Facebook, imaginea unui candidat al Partidului Social Democrat.

„Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 30 Judeţul Olt apreciază cu unanimitate de voturi că plângerea este întemeiată. Admite plângerea formulată de PNL Olt, ca fiind întemeiată. Se ia act de excluderea doamnei Dorobanţu Valentina din Corpul experţilor electorali, respectiv din funcţia de preşedinte al secţiei de votare nr. 291 Rotunda. Se dispune înlăturarea doamnei Dorobanţu Valentina din cadrul Biroului electoral al secţiei de votare nr. 291 Rotunda, urmând ca atribuţiile acesteia să fie preluate de către domnul Ştefănescu Gheorghe, locţiitor”, se arată în decizia BEJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here