Asasinul tinerei din Scornicești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul din Pitești care duminică și-a ucis fosta iubită, o tânără din Scornicești, Olt, cu mai multe lovituri de cuțit, aruncându-i apoi trupul într-o pădure din localitatea Optași, a fost arestat preventiv, luni seară, pentru 30 de zile, pentru omor calificat. 

Măsura a fost propusă de procurori Tribunalului Olt, iar instanța a admis solicitarea acestora, astfel că bărbatul va fi cercetat în următoarele 30 de zile după gratii.

Odioasa crimă s-a consumat duminică, pe raza orașului Scornicești, când Bogdan Ionuţ Frâncu, de 34 de ani, din Piteşti, în timp ce se afla cu fosta sa iubită, o tânără de 30 de ani, din Bricii – Scornicești, în autoturismul proprietate personală, într-un acces de furie, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuțit până când fata a rămas fără suflare. Ulterior, bărbatul a aruncat trupul fără viață într-un lăstăriș de pe raza localității Optași, după care a demarat în trombă către Pitești. Acolo l-au găsit polițiștii, într-un hotel, după ce autorul crimei și-a sunat sora să-i spună că a ucis-o pe fosta iubită, Cristina Marin, şi că are de gând să îşi pună şi el capăt vieţii. La rândul ei, sora criminalului a sunat-o pe sora victimei ca să îi dea groaznica ştire, iar aceasta a informat Poliția.

După ce l-au găsit pe bărbat, oamenii au găsit şi arma crimei, un cuţit, în mașina acestuia. El şi-a recunoscut fapta, după care i-a condus pe poliţişti la locul unde a aruncat trupul iubitei.

„În fapt, s-a reţinut că în după amiaza zilei de 11 decembrie 2016, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima R.A.M.(fosta sa prietenă) în autoturismul proprietate personală şi care era staţionat pe raza orașului Scorniceşti, sat Bălţaţi, județul Olt, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona inimii, care au generat decesul. În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de omor calificat, agravanta fiind determinată de reţinerea faptei cu premeditare şi, respectiv prin cruzimi, raportat la folosirea unui cuţit, corp delict, precum şi la aplicarea, cu ferocitate, a unui număr mare de lovituri”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

•••

Imediat după ce s-a aflat despre înfiorătoarea crimă, pe contul de Facebook a fetei ucise au început să curgă mesaje ale rudelor, prietenilor și ale cunoscuților victimei, mesaje cu păreri de rău și condoleanțe.

„In amintirea surioareiele mele scumpe Cristina Marin. Dumnezeu sa te ierte Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau cel pur. Te iubesc si te voi iubii cata viata voi trail!!!!”, a postat, chiar pe contul Cristinei, sora sa.

„Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace scumpa mea colega frumoasa si desteapta Cristina Marin… Dumnezeu te-a luat mult prea repede la El…. Un inger printre ingeri…”, a scris o colegă a fetei ucise.

„Odihneste-te in pace inger bland, ai fost ucisa de omul pe care eu il consideram prieten, iar tu il considerai viitorul tau sot, nu am cuvinte sa descriu aceasta tragedie…..
iti doresc odihna vesnica,
iar lui ……”, a scris o altă apropiată a victimei.

cristina-marin4

Cristina Marin va fi înmormântată, miercuri, la prânz, în satul natal, Bircii, a anunțat sora victimei, Ionela Marin.

cristina-marin2

cristina-marin1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here