FOTO/VIDEO S-a redeschis patinoarul artificial din Slatina. Vezi aici tarifele și programul

Patinoarul artificial din Slatina a redevenit funcționabil de sâmbătă, 17 decembrie, iar iubitorii de viteză pe gheață nu s-au lăsat prea mulți așteptați.

Patinoarul de pe strada Aleea Muncii a fost redeschis la ora 12.00, iar două ore mai târziu suprafața alunecoasă era deja pusă la încercare de zeci de copii și tineri. Bucuria amatorilor de sportul pe patine este intensificată și de prețurile mici practicate de cei care administrează patinoarul.

„Tarifele practicate pentru persoanele care vor folosi patinoarul anul acesta sunt aceleași ca în anii anteriori, respectiv: copiii, elevii și studenții vor plăti 1,5 lei/oră, adulții: 3 lei/oră; închirierea patinelor – 2,5 lei/oră”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

Începând cu 1 ianuarie 2017, tarifele vor creşte, dar nu cu mult. Copiii, elevii și studenții vor plăti 2 lei/oră, iar adulți – 4 lei/oră. Închirierea patinelor va costa. şi ea, 4 lei/oră.

Programul de funcționare va fi zilnic în cursul săptămânii, între orele 14.00–22.00, iar sâmbătă şi duminică, între 12.00 – 21.00.

Dacă acum cei care se bucură de patinoar sunt copiii și tinerii, după sărbători vor apărea pe gheață, așa cum se întâmplă mereu, și adulții, care vor căuta să scape de kilogramele acumulate în plus la mesele îmbelșugate de Crăciun și Anul Nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here