FOTO/Accident rutier în Slatina: O femeie a intrat cu mașina în cafeneaua lui Adi Crețu

O tânără de 24 de ani din Slatina s-a izbit cu autoturismul, seara Crăciunului, de zidul de beton al cafenelei pe care omul de afaceri Laurențiu Șerban, zis Adi Crețu, o deține la intersecția străzii Basarabilor cu Cazărmii. Șoferița a ajuns la Urgențe.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.30. Tânăra de la volan, Irina Marin, care conducea un Cielo pe strada Basarabilor, a pierdut controlul direcției de mers, s-a izbit mai întâi de un stâlp de pe marginea șoselei. Din stâlp, mașina a ricoșat, a trecut pe cealaltă parte a străzii, a lovit bordura, după care s-a „înfipt” în zidul de beton al cafenelei care aparține omului de afaceri Laurențiu Șerban.

La fața locului au ajuns pompierii și polițiștii, care au găsit-o pe șoferiță leșinată, conform unor martori. Echipajul medical a preluat-o conștientă însă pe tânără și au transportat-o la spital.

„Victima a fost preluată conștientă, agitată, cu excoriații la față și cap și transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Polițiștii au deschis un dosar și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Contactat de OLT-ALERT, proprietarul cafenelei a declarat că accidentul nu i-a provocat pagube.

„S-a izbit cu mașina mai întâi de stâlpul de cealaltă parte a străzii, apoi mașina a ricoșat, ajungând să lovească bordura și zidul cafenelei. Mașina s-a izbit de partea de jos a zidului, din beton, deci nu avem pagube, geamurile nu s-au spart. Acum important este ca acea persoană să fie bine”, a spus Laurențiu Șerban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here