Zeci de şcoli din Olt rămân închise joi şi vineri. Vezi aici LISTA completă / UPDATE

UPDATE – Inspectoratul Școlar Județean Olt a reevaluat, miercuri, situația școlilor care vor rămâne închise joi și vineri, 12, respectiv 13 ianuarie. Astfel, numărul unităților de învățământ preuniversitar din Olt unde cursurile vor rămâne suspendate toată săptămâna a fost redus la jumătate, adică de la 65 la 32 de unități școlare. Amănunte complete, inclusiv lista cu cele 32 de unități de învățământ, AICI.

ȘTIREA INIȚIALĂ

65 de şcoli din judeţul Olt rămân închise şi în zilele de joi şi vineri, 12, respectiv 13 ianuarie, din cauza condiţiilor meteorologice grele, informează OLT-ALERT. Cele mai multe unităţi şcolare unde cursurile rămân suspendate toată săptămâna sunt din mediul rural.

Decizia suspendării cursurilor în cele 65 de unităţi de învăţământ preuniversitar a fost luată, miercuri, de Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Olt în baza solicitărilor adresate inspectoratului de către autoritățile administrației publice locale.

Citeşte şi Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc din Slatina în urma unor scurgeri de gaze – FOTO/VIDEO

Citește și De NEIMAGINAT: Kovesi a deszăpezit cu lopata trotuarul din fața sediului DNA/FOTO

„Având în vedere condițiile meteorologice deosebite, solicitările adresate Inspectoratului Școlar Județean Olt de către autoritățile administrației publice locale din județ, în baza art. 9 alin 4 lit.b din Ordinul nr. 5079 din 31.08.2016 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Olt, în ședința din 11.01.2017, a hotărât suspendarea cursurilor pentru zilele de 12 și 13 ianuarie 2017, în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Olt menționate în tabelul anexat:

Citeşte şi Ninge din nou în Olt. Mai multe trenuri care circulau pe rute locale au fost anulate

Citeşte şi Voluntarii de la Crucea Roşie Olt au sărit în ajutorul persoanelor fără adăpost

Citeşte şi SCANDAL în Guvern! Vicepremierul a plecat la schi, în străinătate: Reacția lui Dragnea/VIDEO

Măsura vine după ce, luni, marţi şi miercuri, toate unitățile de învățământ preuniversitar din județ au rămas închise din cauza vremii rele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here