Evaziune fiscală de peste 2,5 milioane lei la Slatina. Autorul, arestat la domiciliu

Polițiștii din Olt au reținut, luni, un administrator al unei societăți comerciale din Slatina, bănuit că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 2.500.000 de euro. Prezentat instanţei de judecată pentru luarea unei măsuri preventive împotriva sa, judecătorii Tribunalului Olt au dispus arestul la domiciliu în acest caz.

Polițiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt au reținut, luni, pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani, administrator al unei societăți comerciale cu sediul în Slatina, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

Bărbatul, Nicolae Bancu, administrator al SC Manden SRL, este bănuit că, în perioada 2010 – 2014, ar fi cauzat un prejudiciu de 2.592.000 de euro prin înregistrarea în documentele contabile ale societății a unor operațiuni nereale, constând în achiziții fictive de materiale de construcții de la opt societăți comerciale din Slatina, Craiova și Brașov.

„Inculpatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt și instanței de judecată, dispunându-se împotriva acestuia măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile”, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here