Au reapărut acuzaţiile de MITĂ la adresa PNL Olt. Mihai Niţă: Nu ştiu ce sume s-au oferit

La întrebările venite din partea jurnaliştilor locali, deputatul Mihai Niţă a readus în discuţie, miercuri, într-o conferinţă de presă, acuzaţiile la adresa unor reprezentanţi ai PNL Olt. susţinând că aceştia au încercat să mituiască membri ai ALDE pentru a trece în tabăra liberalilor.

„S-a încercat să fie mituiţi oameni de la noi de la partid, ca să treacă în rândurile PNL. Este vorba despre oameni care pentru noi sunt importanţi, dar este bine că n-au făcut-o pentru că puteau să ajungă în altă parte. Nu ştiu ce sume s-au oferit, era o înţelegere între ei”, a declarat Mihai Niţă.

Întrebat dacă şi în cazul fostului prefect de Olt Octavian Popescu, care a părăsit ALDE pentru PNL, s-a procedat la fel, preşedintele ALDE Olt a negat.

„Lui Otto Popescu i s-a promis că, în trei zile sau într-o săptămână, va fi prefectul judeţului”, a precizat Mihai Niţă.

Acesta a mai precizat că nimeni nu este ţinut cu forţa în ALDE, oricine fiind liber să plece din partid dacă asta doreşte.

„Niciodată nu le-am cerut colegilor să rămână în ALDE dacă nu vor, indiferent de ceea ce îi determină să plece. Noi am vrut să creăm o echipă, să lucrăm cu cărţile pe faţă, să nu păcălim pe nimeni”, a mai spus Mihai Niţă.

Aceleaşi acuzaţii au mai fost făcute de conducerea ALDE Olt şi în perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, însă ele au fost respinse categoric de liberali.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here