Se caută în Olt lucrători în agricultură pentru cules de mazăre în Danemarca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza, în prima parte a lunii martie, la Ploiești, judeţul Prahova, o bursă a locurilor de muncă în sectorul agricol, la cules de mazăre pentru Danemarca. Este vorba de 150 de locuri vacante, pentru care se caută oameni şi în Olt.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse țări, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare.

Durata contractului va fi din iunie – septembrie până în octombrie 2017. Program de lucru 30-40 ore, 6 zile/săptămână;

Cazarea se face în rulote, în camping fiind disponibile bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 7-8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispozitia lucrătorilor un autobuz, contracost, pentru 1,5 euro/zi/persoană; opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.

Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului.

Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com;

Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă. Salariul este 0,6 euro brut/kg + alocație de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze. Mai multe informații despre impozite pe: http://www.skat.dk;

Cei interesaţi trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani, cunoştinţe de limba engleză – nivel minim, să suporte munca fizică grea, indiferent de climă şi să fie automotivaţi pentru munca în acord.

Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de e-mail: work@greenpeas.dk.

 Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin e-mail de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate de către angajatorul danez se va face în timp util de consilierii EURES.

Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com.

Termen limită de trimitere a CV-ului:  05.03.2017.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Pe site-ul ANOFM: www.eures.anofm.ro, site-ul A.J.O.F.M. OLT: www.olt.anofm.ro sau la sediul agenției din Slatina, str. Prelungirea Crişan, nr. 2, Compartiment EURES, telefon: 0249/411002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here