Locuinţe modulare pentru o familie din Olt a cărei casă a fost distrusă de incendiu

Două locuinţe modulare au ajuns în localitatea olteană Grădinari, la o familie cu 12 membri care nu mai au unde locui după ce un incendiu violent le-a distrus casa la începutul acestei săptămâni.

Decizia a fost luată, joi, de autorităţile judeţului în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt.

„S-a stabilit dislocarea a două locuințe modulare disponibile, aflate în custodia Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență Corbu și Optași, către Comitetul Local pentru Situații de Urgență Grădinari. Locuințele modulare vor fi folosite de o familie, formată din 12 persoane, opt copii minori, cu vârste cuprinse între doi și zece ani și patru adulți, a cărei locuință a fost distrusă de un incendiu puternic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Incendiul s-a produs, luni, 23 ianuarie, în jurul orei 04.00, iar pentru lichidarea acestuia au acționat pompierii de la Detașamentul Drăgășani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here