TRAGEDIE / Patronul unei firme din Slatina s-a spânzurat chiar de ziua sa

Patronul unei firme din Slatina și-a luat viața la doar 47 de ani. El a ales să-și pună capăt vieții utilizând ștreangul. Tragedia s-a petrecut vineri după-amiază în sediul firmei de pe strada Recea, în apropierea Registrului Auto Român Olt.
Este vorba de Marian Fulga, patronul societății comerciale Electric Indserv ICF SRL din Slatina, care, din motive care rămân încă necunoscute, și-a încheiat socotelile cu viața nu într-o zi obișnuită, ci chiar în ziua în care trebuia să își sărbătorească data nașterii.
Patronul slătinean i-a expediat pe doi angajați trimițându-i să rezolve o problemă, după care s-a închis în birou și s-a spânzurat. El a fost găsit fără viață în jurul orei 15.00 de unul dintre cei doi subalterni care s-a  întors la sediul firmei. Angajatul a dat imediat alarma, anunțând evenimentul la 112.

La faţa locului au ajuns un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt şi echipaj SMURD, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvareabărbatului.

„Bărbatul a fost găsit pur și simplu mort. Nu s-au mai efectuat manevre de resucitare, doar s-a constatat decesul bărbatului. Se pare că omul și-a premeditat momentul şi s-a spânzurat în sediul firmei sale chiar de ziua sa, când a împlinit 47 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Marian Furtună.

Încă nu se cunosc cu certitudine motivele care l-au făcut pe patronul slătinean să recurgă la acest gest extrem. Se știe însă că în ultima perioadă el suferea de depresie din cauza problemelor pe care le avea în familie. Recent, bărbatul s-a despărțit de soție cu care avea câteva procese în instanță deschise de fosta consoartă, Neli Mădălina Fulga, care solicita anularea unor decizii ale conducerii firmei, dizolvarea societății și unele drepturi bănești.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care cercetează împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here