Hoț din Vâlcea, spargere SPECTACULOASĂ în Slatina: Ce a putut fura într-o singură noapte

Un hoț din Râmnicu Vâlcea a dat o spargere de zile mari în Slatina în urmă cu aproape o lună, furând din casa unei familii bani, bijuterii, ceasuri, telefoane mobile, dar și un autoturism, totul în valoare de aproape un miliard de lei vechi. Din fericire pentru păgubași, polițiștii au putut lua urma hoțului care acum se află după gratii, iar prejudiciul a fost recuperat. 

Bărbatul a dat spargerea în noaptea de 1 spre 2 ianuarie. El a fost prins în urma unor percheziții pe care polițiștii de investigații criminale, din cadrul IPJ Olt, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, le-au efectuat săptămâna trecută în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Hoțul, Constantin Răducu, de 28 ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru audieri.

„Acesta este bănuit că, în noaptea de 01/02.01.2017, prin forţarea uşii de acces, ar fi  pătruns în locuința unei persoane din municipiul Slatina, de unde ar fi sustras mai multe ceasuri de damă şi bărbăteşti, bijuterii din aur, un telefon mobil şi suma de 6.000 lei. De asemenea, ar fi sustras și autoturismul, din curtea locuinţei. La percheziții, au fost găsite și ridicate mai multe bunuri, pe care persoana vătămată le-a recunoscut ca fiind sustrase din domiciliul său. Prejudiciul total, în valoare de 88.000 lei, a fost recuperat parțial”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ OLt, comisarul șef Claudia Radu.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, el fiind prezentat de procurori Judecătoriei Slatina cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Instanța a admis propunerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here