Ce DECIZIE a luat instanța în cazului asasinului tinerei din Scornicești

Bărbatul din Pitești care în 11 decembrie și-a ucis fosta iubită, o tânără din Scornicești, cu mai multe lovituri de cuțit, aruncându-i apoi trupul într-o pădure din localitatea Optași, rămâne în arest preventiv, a stabilit, luni, Tribunalul Olt.

„În baza art. 348 alin./2 C.p.p. rap. la art. 207 /aalin. 2 C.p.p., constată .temeinicia şi legalitatea măsurii arestării preventive a inculpatului Frâncu Bogdan Ionuț, în prezent aflat în stare de arest preventiv în C.R.A.P. – I.P.J. Olt. În temeiul art. 207 alin. 4 C.p.p. menţine măsura arestului preventiv dispusă faţă de inculpatul Frâncu Bogdan Ionuț”, se arată în încheierea pronunțată, luni, de magistrații Tribunalului Olt, inculpatul având drept de contestaţie în termen de 48 de ore.

Într-un acces de furie care i-a luat mințile, Bogdan Ionuţ Frâncu, de 34 de ani, din Piteşti, și-a ucis fosta sa iubită, o tânără de 30 de ani, din Bircii – Scornicești, în 11 decembrie 2016, aplicându-i mai multe lovituri de cuțit. Crima s-a consumat pe raza orașului Scornicești. Ulterior, bărbatul a aruncat trupul fără viață într-un lăstăriș de pe raza localității Optași, după care a fugit cu mașina la Pitești. Acolo l-au găsit polițiștii, într-un hotel, după ce autorul crimei și-a sunat sora să-i spună că a ucis-o pe fosta iubită, Cristina Marin, şi că are de gând să îşi pună şi el capăt vieţii.

„În fapt, s-a reţinut că în după amiaza zilei de 11 decembrie 2016, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima R.A.M.(fosta sa prietenă) în autoturismul proprietate personală şi care era staţionat pe raza orașului Scorniceşti, sat Bălţaţi, județul Olt, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona inimii, care au generat decesul. În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de omor calificat, agravanta fiind determinată de reţinerea faptei cu premeditare şi, respectiv prin cruzimi, raportat la folosirea unui cuţit, corp delict, precum şi la aplicarea, cu ferocitate, a unui număr mare de lovituri”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here