O tânără a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni în Slatina. Victima a ajuns la spital

O tânără în jur de 24 de ani, din Slatina, a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, marți după-amiază. Deși echipa medicală care a ajuns la fața locului susținea că victima a fost lovită ușor, aceasta a fost transportată la Urgențe.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Basarabilor, în zona sediului BCR, în jurul orei 17.15. La locul accidentului a ajuns un echipaj SMURD care a găsit victima nu chiar pe trecerea de pietoni, ci la mică distanță de aceasta, în apropierea unei unități de alimentație publică, locul său de muncă unde ea vroia să ajungă. Totuși, echipajul de prim ajutor afirmă că tânăra susține că, de fapt, a fost lovită pe „zebră”.

La sosirea paramedicilor SMURD victima se plângea de dureri la picioare. „Victima este o femeie de 23 sau 24 de ani. Ea a fost găsită conștientă, cu dureri la membrele inferioare. A fost asistată și, ulterior, transportată la Unitatea de Primire Urgențe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here