Reacția deputatului Marius Iancu după promulgarea Bugetului/Critici la adresa lui Iohannis

Primul parlamentar social-democrat de Olt care a avut o reacție după ce președintele României a promulgat legile bugetului pe 2017 a fost deputatul Marius Iancu, care i-a adus critici lui Klaus Iohannis pentru întârziere, explicând de ce acesta a tot amânat procedurile pentru aprobarea, respectiv promulgarea bugetului.

„În final, la mijlocul lunii februarie, președintele Iohannis a semnat Legile Bugetului de Stat și Bugetul Asigurărilor Sociale pentru anul 2017. Putea face acest lucru imediat ce a primit legile de la Parlament, dar președintele Iohannis a preferat să mai facă un joc ieftin de imagine lansând România în așteptare”, a scris, pe pagina sa de socializare, parlamentarul social-democrat.

Acesta are și o explicație a variantei prin care președintele Iohannis a ales să tot amâne procedurile privind adoptarea și promulgarea bugetului.

„Lui Iohannis îi este teamă de acest Program de Guvernare pentru că fiecare măsură de care românii beneficiază este un eșec pentru el, pentru partidul lui, pentru interesele străine de România pe care le are. Programul nostru de guvernare continuă pentru că, alături de români, am îndrăznit sa credem în România”, opinează Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here