FOTO/De la Alro Slatina se fură deșeuri din aluminiu cu camionul. Amănunte HALUCINANTE

Mai mulți angajați SC Alro SA Slatina şi ai unei firme care asigură paza companiei sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat şi neglijenţă în serviciu după ce oamenii legii i-au prins în flagrant în timp ce transportau cu un autocamion 22 de tone deşeuri din aluminiu pentru care nu dețineau documente de proveniență.

Flagrantul a fost organizat, joi, de polițiști, autocamionul plin cu deșeuri fiind depistat pe raza municipiului Slatina.

„Ieri, 16 februarie, polițiștii din Olt, au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căruia a fost depistat un autocamion, încărcat cu 22 tone deșeuri din aluminiu, pentru care nu existau documente de proveniență. Din verificările efectuate a reieșit că deșeurile ar fi fost sustrase, în complicitate cu angajați ai unei societăți comerciale din municipiul Slatina, urmând a fi valorificate ilegal pe raza aceleiaşi localităţi. Opt persoane, angajate la societatea respectivă și la firma care asigură pază au fost conduse, pentru audieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Cele 22 de tone de deșeuri din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei, dar şi autocamionul au fost indisponibilizate.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și neglijență în serviciu”, a precizat ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here