„Dăruim căldură”, la final:Zeci de familii au primit lemne de foc de la Crucea Roșie și Alro/FOTO

Parteneriatul încheiat de Filiala de Cruce Rosie Olt cu SC Alro SA, având drept scop sprijinirea familiilor de vârstnici prin donarea, pe timpul iernii, a unor cantități de lemne de foc, totul în cadrul proiectului “Dăruim căldură!”, a ajuns la final.

Beneficiarii acestui proiect au fost persoane vârstnice, de peste 60 de ani, aflate în evidența Filialei de Cruce Roșie Olt, care au primit acasă, cu mijloace de transport ale sponsorului, SC Alră SA, aproximativ două tone de material lemnos fiecare.

„Numărul total al beneficiarilor din municipiul Slatina este de 32 de familii, restul beneficiarilor provenind din municipiul Caracal, orașul Scornicești și orașul Balș. Prin implicarea domnilor primari, s-au realizat transporturi de combustibil astfel încât să poată fi ajutate și familii vulnerabile din comunități sărace din județ. Proiectul a avut un impact uman deosebit, având în vedere că aproape la fiecare distribuție, mașinile SC ALRO SA au fost întâmpinate cu lacrimi de bucurie și mulțumire pentru ajutorul nesperat de care au beneficiat în mijlocul iernii, după ce gerul și zăpada din luna ianuarie au pus în dificultate, mai ales persoanele vârstnice și neputincioase”, a declarat șefa Filialei de Cruce Roșie Olt, Simona Capizisu.

Indiferent de proiectul pe care Crucea Rosie Olt îl desfășoară, social, de intervenție la dezastre, de promovare a unui stil de viață sănătos, de pregătire în acordarea primului ajutor, implicarea comunității este esențială, astfel încât impactul proiectelor să fie pe măsura nevoilor populației, susțin reprezentanții Crucii Roșii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here