E OFICIAL: Aleșii Slatinei aprobă, marți, înființarea SRL-ului care va prelua spațiile verzi

Foto: realitateaoltului.ro

Consilierii locali ai Slatinei vor aproba, marți, în ședința ordinară a legislativului local, înființarea noii societăți comerciale care va prelua activitățile de întreţinere, dezvoltare şi amenajare a parcurilor, a spaţiilor verzi, a locurilor de joacă şi a fântânilor arteziene, după ce aleșii municipiului au decis încetarea, prin acordul părților, a contractului de concesiune acordat, în 2010, asocieri firmelor Rupiah, Hiwaters şi Fraicon.

Noua firmă se va numi Societatea Comercială Dezvoltare Urbană Slatina SRL, va avea ca obiect principal de activitate „Activităţi de întreţinere peisagistică” și, ca asociați, Consiliul local Slatina și SC Slatina Industrial Parc SA.

Toate aceste date fac obiectul unui proiect de hotărâre care se află pe ordinea de zi a ședinței ordinare de marți a Consiliului Local Slatina.

Interesele municipiului Slatina, în calitate de asociat, vor fi reprezentate de Mirel Alexandru Berechet, iar aportul la capitalul social al municipiului Slatina în societate va fi de 999.000 lei, iar al SC Slatina Industrial Parc SA de 1.000 lei, se arată în proiectul de hotărâre.

Potrivit aceluiași document, administrarea și conducerea Societăţii Comerciale Dezvoltare Urbană Slatina SRL va fi exercitată de Florin Adrian Dumitrescu, numit pe o perioadă de patru ani, cu puteri depline de reprezentare.

Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat (DADPP) din cadrul Primăriei Slatina a scos la concurs opt posturi în perspectiva preluării activității de la asocierea Rupiah – Hiwaters – Fraicon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here