PNL Slatina are un nou președinte interimar în persoana lui Corneliu Colpacci

După ce Andrei Iordache a demisionat din funcția de președinte interimar al PNL Slatina, locul său a fost luat de Corneliu Colpacci, care vineri seară a fost ales de majoritatea membrilor Consiliului Local Executiv să conducă organizația și să coordoneze organizarea alegerilor interne, care ar urma să aibă loc în perioada aprilie – mai. Alegerea acestuia în fruntea PNL Slatina urmează să fie validată de Consiliul Județean Executiv al PNL Olt, conform procedurilor statutare.

Pentru postul de președinte interimar au mai candidat Viorel Ionescu și Anamaria Ciaușu, secretar general al PNL Olt, care a fost creditată cu un număr important de voturi, dar nu suficient pentru a-i fi încredințată conducerea organizației.

Corneliu Colpacci este un vechi membru al Partidului Național Liberal. El a acceptat, vineri seară, provocarea de a ocupa funcția de președinte interimar, anunțând că nu va candida la alegerile interne pentru președinția PNL Slatina. Votul de vineri urmează să fie supus validării de către Consiliul Județean Executiv al PNL Olt, conform procedurilor statutare ale partidului.

„Într-adevăr, vineri seară domnul Corneliu Colpacci a fost propus, printr vot democratic, de majoritatea Consiliului Local Executiv, să preia funcția de președinte interimar al PNL Slatina. Urmează ca propunerea să fie validată de Consiliul Județean Executiv, pentru că, fiind vorba de o funcție interimară, aceasta este procedura”, a declarat Ion Moisescu, prim-vicepreședinte interimar al PNL Olt.

Cu o întâziere de câteva luni, convocarea Consiliului Local Executiv al PNL Slatina pentru alegerea unui alt președinte interimar a fost făcută după ce Andrei Iordache și-a depus mandatul imediat după alegerile parlamentare. De altfel, Iordache anunțase, înainte de alegerile din 11 decembrie, într-o conferinţă de presă, că, dacă PNL Slatina nu va obţine un procent de peste 30%, îşi va depune mandatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here