Polițiști din Olt, CĂPĂCIȚI de doi infractori pe străzile Bucureștiului. Mașina Poliției a suferit avarii serioase

În timpul unor acțiuni de prindere a unor persoane suspectate de înșelăciune, ofițeri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt au trăit o adevărată aventură pe străzile Bucureștiului, acolo unde mașina cu care oamenii legii  îi urmăreau pe suspecți a fost tamponată în repetate rânduri de către aceștia. Polițiștii au suferit răni, iar mașina le-a fost serios avariată, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Citește și Tânăra de 24 de ani moartă în accidentul de la Brebeni, lovită cu mașina chiar de un coleg de muncă

Cazul este anchetat de procurorii slătineni, care efectuează cercetări asupra suspecților din Capitală după ce aceștia au înșelat o persoană din Scornicești, căreia i-au vândut seminţe hibrid contrafăcute purtând denumirea unor mărci înregistrate.

Citește și Accident rutier cu cinci persoane implicate la Balș/O victimă a rămas încarcerată în autoturism-FOTO/VIDEO

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina  efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunilor de înşelăciune prev. de art. 244 alin. 1 şi 2 C.pen., contrafacerea unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată prev. de art. 90 alin. 1 lit. a şi b din legea 84/1998 şi  ultraj  prev. de art. 257 alin. 1 şi 4  C.pen. rap. la art. 193 alin. 1 C.pen. şi art. 253 alin. 1 C.pen, constând în aceea că, în cursul lunii februarie 2017, suspecţii HB şi IM, din municipiul Bucureşti, au indus-o în eroare pe persoana vătămată ML din oraşul Scorniceşti, jud. Olt, căreia i-au vândut seminţe hibrid contrafăcute purtând denumirea unor mărci înregistrate.  

Citește și Inspectoratul Școlar Olt a scos la concurs posturile de inspector general adjunct

„Cu ocazia activităţilor desfăşurate pentru identificarea autorilor, ofiţeri din cadrul IPJ Olt s-au deplasat în municipiul Bucureşti unde, în încercarea de a-i prinde pe suspecţi,  aceştia din urmă au tamponat în mod repetat autoturismul organelor de poliţie producând suferinţe fizice acestora şi avarierea autoturismului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Citește și Anunț IMPORTANT de la APIA pentru toți rentierii agricol/Termenul curge deja

Joi, 3 martie, au fost efectuate percheziţii la cinci adrese utilizate de suspecţi, ocazie cu care a fost identificată o fabrică clandestină de produs şi împachetat  seminţe hibrid, produse fito-sanitare contrafăcute precum şi 253 de saci cu seminţe hibride contrafăcute, mai arată procurorii.

Citește și Bălașa și Cîrloganu au părăsit PNL la câteva ore după ce OLT-ALERT a anunțat că vor pleca din partid

În activităţile desfăşurate procurorii au fost sprijiniţi de către lucrători din cadrul DGPMB – Poliţia Sectorului 6, Serviciul de investigare a criminalităţii economice şi Poliţia Locală Sector 4.

Anchetatorii fac precizarea că „efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here