Pieton lovit de TIR pe DN 65, între Slatina și Găneasa. Victima a fost găsită DECEDATĂ

Un pieton a fost lovit de un TIR pe DN 65-E 574, între Slatina și Găneasa, noaptea trecută, impactul cu autocamionul fiindu-i fatală victimei.

Tragedia a avut loc în jurul orei de 01.00. Imediat după ce evenimentul a fost anunțat la 112, o echipă de prim-ajutor a ajuns la fața locului, însă nu a mai putut face nimic pentru ca victima să fie salvată.

„În momentul în cae echipajul de prim ajutor a ajuns la locul accidentului, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața”,  a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Victima este un bărbat de 50 de ani, din localitatea Slătioara. „Luni, 6.03.2017, în jurul orei 01.00, un bărbat de 40 de ani, din București, în timp ce conducea un camion ce tracta o autoremorcă pe DN 65, între Slatina și Găneasa, a lovit un pieton, de 50 de ani, din comuna Slătioara. Din accident a rezultat moartea pietonului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, comisarul șef Claudia Radu.

Oamenii legii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here