ALDE Olt și-a prezentat nou-veniții în partid: doi liberali, doi pesediști și un independent/VIDEO

Conducerea ALDE Olt și-a prezentat public, vineri, într-o conferință de presă, cei mai noi membrii de partid.

Este vorba de fostul candidat al PNL la Primăria Slatina, Marius Bălașa, de colegul său Mihai Cîrloganu, fost președinte al tinerilor din PNL Olt, de ex-social-democrații Silviu Pendiuc şi Ionuţ Tilea de la Balș, dar și de medicul Livia Teleu, care la alegerile locale a candidat din poziția de independentă la funcția de primar al municipiului-reședință de județ.

Președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, a declarat că, înainte ca cei cinci să se înscrie în partid, nu au existat discuții în care aceștia să își fi exprimat dorința de a ocupa anumite funcții sau de a beneficia de vreun avantaj.

„Așa cum am mai spus, după alegerile parlamentare și-a propus un plan de muncă pentru acest an, care să consolideze poziția pe cae ne-am creat-o până în acest moment și, în același timp, să dezvoltăm partidul și să ne pregătim pentru viitor. Cred că suntem în grafic pentru ceea ce ne-am propus și cred că vom realiza cu noii noștri colegi, care au venit alături de noi fără nici un fel de condiție. S-a vehiculat ideea că vin să își păstreze funcții sau că doresc funcții. Noi am discutat numai problemele legate de planul nostru de partid, de ceea ce dorim s facem în continuare, și nu am discutat nici de funcții, nici de alte avantaje pe care poate mulți și își închipuie că pot să le găsească la un partid. Eu personal, dar și colegii mei considerăm că este un pas important”, a spus, la întâlnirea cu jurnaliștii, președintele ALDE Olt.

Foștii liberali și-au explicat plecarea din PNL prin faptul că au fost marginalizați în cadrul partidului. O experiență similară au trăt și cei doi foști membri ai PSD, în vreme ce doctora Livia Teleu, șefa Compartimentului de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, a spus că intrarea sa în ALDE a fost determinată de prietenia cu deputatul Mihai Niță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here