Șomerii din Olt au prilejul să-și găsească de muncă la Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt va organiza, în data de 7 aprilie, începând cu ora 9.00, Bursa generală a locurilor de muncă.

Locatiile de desfășurare a bursei sunt în Slatina, la Casa de Cultura a Sindicatelor, și în municipiul Caracal, în foaierul Teatrului Național.

„Bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toate persoanele în căutarea unui loc de muncă să intre în contact direct cu angajatorii care oferă locuri de muncă, să-și prezinte competențele și abilitățile și, în foarte multe situații, să ocupe un loc de muncă conform aspirațiilor și așteptărilor fiecăruia. În cadrul Bursei se va prezenta și o gamă largă de programe de formare profesională, programe ce răspund nevoilor de calificare, recalificare, specializare sau perfecționare identificate la nivelul județului Olt”, se arată într-un comunicat al AJOFM Olt.

Agenții economici care vor participa la Bursă vor avea prilejul să-și recruteze personal direct, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

 Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt a demarat acțiunea de contactare a agenților economici în vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanților la bursă.

„Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la aceasta acțiune pot depune situația privind locurile de muncă vacante la sediul instituției din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@ot.anofm.ro sau prin fax 0249/432276”, se mai arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here