FOTO/VIDEO Farmacie în flăcări într-o localitate din Olt/În clădire funcționează și arhiva primăriei

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, în localitatea Dăneasa, într-o clădire în care funcționa o farmacie, dar și arhiva primăriei.

Flăcările au izbucnit în jurul orei 11.00. La fața locului intervenit pompierii din cadrul Gărzii Stoenești, fiind prezent și echipajul CBRN (Chimic-Biologic-Radiologic-Nuclear), pentru a preveni un accident în acest domeniu. În paralel cu acțiunea de stingere a focului s-a intervenit și pentru evacuarea stocurilor de medicamente și a bunurilor din farmacie, dar și a arhivei primăriei din imobil.

„S-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu un echipaj de prim ajutor, încadrate de opt subofițeri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu.

Pompierii s-au luptat mai bine de două cu flăcările pentru lichidarea incendiului.

„Au fost distruse în totalitate de flăcări bunurile din două camere care aparțin farmaciei, precum și acoperișul imobilului pe o suprafață de circa 100 de metri pătrați. Mare parte din arhiva primăriei a fost evacuată pentru a nu fi afectată”, a mai precizat reprezentantul ISU Olt.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here