Incendiu DEVASTATOR într-o localitate din Olt/Un om a murit în chinuri de neimaginat

Un bărbat de 50 de ani, din localitatea olteană Brastavățu, și-a pierdut viața arzând de viu în flăcările care i-au cuprins casa și mai multe anexe gospodărești, noaptea trecută. Pompierilor le-a trebuit mai bine de trei ore pentru a stinge focul.

Omul locuia singur și folosea ca dormitor una dintre anexele alăturate casei. În jurul orei 23.30, când el dormea dus, focul s-a aprins de la o priza electrică defectă și, în scurtă vreme, a cuprins întreaga locuință. Flăcările au ajuns la acoperișul casei, de unde incendiul s-a propagat și la trei anexe din apropiere, printre și la cea în care proprietarul dormea.

„La sosirea pompierilor de la Garda Vișina, care au intervenit cu două autospeciale de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la o anexă. Au ars acoperișul casei și acoperișul unui ansamblu de trei anexe, respectiv o bucătărie de vară, o magazie și un dormitor. Proprietarul a fost găsit decedat în anexa folosită ca dormitor. Au ars, de asemenea, toate bunurile din cele trei anexe, mobilier, electronice, electrocasnice și cerealele din magazie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Pompierilor le-a trebuit mai bine de trei ore să lichideze incendiul. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la o priză defectă, susțin pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here