O minoră de 16 ani, din Olt, a dispărut de acasă și este de negăsit/Poliția a pornit căutările-FOTO

O minoră de 16 ani, din localitatea Găvănești, a dispărut de acasă în urmă cu două zile și este de negăsit. Familia fetei trece prin momente greu de imaginat. Poliția a demarat căutările.

Dispariția fetei a fost anunțată de mamă duminică, după ce, peste noapte, fiica ei nu a reapărut acasă și nu a dat nici un semn.

Citește și Incendiu DEVASTATOR într-o localitate din Olt/Un om a murit în chinuri de neimaginat

„La data de 02 aprilie a.c., o femeie, de 61 ani, din comuna Găvăneşti, a sesizat că la data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 1900, fiica sa, DOBRINESCU MIHAELA, de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Citește și Soț și soție din Olt, intoxicați cu gaze/Femeia, transferată cu elicopterul, în comă, la București-FOTO/VIDEO

Semnalmente minorei sunt: înălţime 1,60-1,65 m, statură potrivită, constituție atletică, greutate 64 kg, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare.

Citește și FOTO/VIDEO Înaintări în grad și demonstrații cu câini la IJJ Olt, de Ziua Jandarmeriei

La data plecării de la domiciliu, minora purta o vestă confecţionată din fâş, cu glugă, de culoare albă, o bluză de culoare mov, o pereche de pantaloni blue-jeans, mulaţi, de culoare kaki şi o pereche de papuci din plastic, de culoare mov.

Cei care pot da relații despre fată sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Citește și Ministrul de Finanțe, veste URIAȘĂ pentru români în privința SALARIILOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here