După două săptămâni de căutări, consilierul PNL dispărut în Olt este de NEGĂSIT/FOTO

Echipa de căutare-salvare din cadrul Detașamentului Slatina execută de 15 zile acțiuni de căutare a bărbatului posibil înecat în râul Olt, în zona barajului Ipotești, fără nici un rezultat deocamdată. 

Echipa de scafandri a ISU Olt a acționat în primele cinci zile de primirea solicitării (21 martie), iar în celelalte zile s-a acționat cu ambarcațiuni cu motor și accesorii pentru căutare-salvare.

„Pompierii din cadrul echipei de căutare-salvare acționează aproximativ zece ore pe zi, iar în fiecare dimineață, între orele 07.00-08.00, se execută misiuni de căutare pe uscat, pe malul barajului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul Alin Băsășteanu.

Bărbatul de 54 de ani, Mircea Lungu, consilier local al PNL din Ipotești, a plecat, în noaptea de 20 spre 21 martie, cu un amic, să pună plase de pescuit în apă, în largul barajului de pe raza localității. Alesul liberal a plecat singur cu barca, lăsându-și amicul pe mal, în mașină. După câteva ore, acesta a zărit barca goală și a cerut ajutor la 112.

Mircea Lungu se află la cel de-al patrulea mandat de consilier local. El chiar a candidat, anul trecut, la funcția de primar al comunei sale din partea PNL, dar a pierdut în fața candidatului PSD.

Alesul PNL are trei copii, doi băieți și o fată, cu toții căsătoriți. Aceștia erau plecați, cu mama lor, în Spania, de mai multă vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here