Plata pensiilor se va devansa în aprilie, astfel încât pensionarii să aibă banii de Paște

Având în vedere apropiatele Sărbători Pascale și din dorința de a veni în sprijinul beneficiarilor de pensii, Casa Națională de Pensii Publice  și C.N. Poșta Română S.A. și-au manifestat  disponibilitatea de a devansa plata pensiilor cu două zile luna aceasta, se arată într-un comunicat de presă transmis de Casa Județeană de Pensii (CJP) Olt.

Astfel, în luna aprilie, plata pensiilor la domiciliul pensionarilor se va realiza în perioada 12 – 26 aprilie, iar în cazul pensionarilor avizați la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 27 aprilie, la ghișeele poștale.

Plata pensiilor pentru pensionarii care ridică drepturile de pensie prin cont bancar se va face în perioada 12-14 aprilie.

„Pentru a asigura realizarea acestor măsuri, conducerea CNPP a întreprins toate diligenţele  în vederea întocmirii documentelor de plată şi transmiterII  acestora către oficiile poştale în vederea achitării drepturilor de pensie conform noului calendar”, se mai arată în comunicatul CJP Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here