Fiii comisarului șef Florin Cîrstea de la Poliția Rutieră Olt, scandal monstru pe stradă în ziua de Paște

Fii comisarului șef Florin Cîrstea de la Poliția Rutieră Olt au făcut un scandal monstru pe stradă în ziua de Paște, când, sub influența băuturilor alcoolice, au vandalizat un autoturism și au spart vitrina unui magazin, informează, în exclusivitate, OLT-ALERT, citând surse din Poliție. Pentru că sunt „băieții lui tata”, nimeni dintre cei păgubiți nu a îndrăznit să depună plângere împotriva făptașilor. Din același motiv, nimeni din Poliția Slatina nu s-a grăbit să preia cazul atunci când acesta a fost anunțat la 112. 

Scenele cu cei doi fii ai comisarului șef Florin Cîrstea au avut loc în după-amiaza zilei de Paște, când Emanuel și Robert Cîrstea, de 22. respectiv 23 de ani, au prins curaj sub influența băuturilor alcoolice și au pornit-o de-a lungul străzii Primăverii din Slatina, făcând-o pe grozavii în văzul lumii, vandalizând un autoturism și spărgând vitrina unui magazin, potrivit surselor citate.

Citește și Polițiști din Olt, atacați de un localnic cu furca. Un om al legii a fost rănit/Agresorul fost reținut de procurori

Contactat de OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt a confirmat existența unui dosar penal în care doi tineri sunt cercetați penal pentru distrugere.

„Pe numele a doi tineri, C.E.G., de 22 de ani, și C.R.P., de 23 de ani, există un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat, pentru OLT-ALERT, ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Citește și Alegeri la PNL Olt cu un singur candidat pentru funcția de președinte: Ion Moisescu

Potrivit surselor citate, cei doi tineri nu ar fi consumat doar băuturi alcoolice, dar nu există nici o dovadă în acest sens pentru că, „nefiind vorba de conducerea unui autoturism, cei doi nu au fost supuși unui test”, oamenii legii mulțumindu-se să constate că cei doi „emanau miros de alcool”.

Citește și Ai AICI toate detaliile despre noul impozit pe gospodărie / DOCUMENT

În plus, pentru că sunt „băieții lui tata”, nimeni dintre cei păgubiți nu a îndrăznit să depună plângere împotriva făptașilor. Din același motiv, nimeni din Poliția Slatina nu s-a grăbit să preia cazul atunci când acesta a fost anunțat la 112, cei doi scandalagii fiind luați de pe stradă de polițiștii locali.

Citește și O tânără de 17 ani din Olt este de negăsit după ce a dispărut în Vinerea Mare./Poliția cere ajutorul populației/FOTO

„Nimeni nu a vrut să meargă la caz, să intervină. Până la urmă, au intervenit polițiștii locali”, a confirmat una dintre sursele citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here