Alegeri la PNL Olt cu un singur candidat pentru funcția de președinte: Ion Moisescu

460 de delegați din tot județul sunt așteptați să participe, vineri, 21 aprilie, la ședința ordinară de alegeri a Comitetului de Coordonare Județean al PNL Olt, în cadrul căreia vor alege o nouă conducere a organizației. Pentru funcția de președinte candidează o singură persoană, Ion Moisescu, președinte al PNL Scornicești și prim-vicepreședinte al PNL Olt.

Citește și Fiii comisarului șef Florin Cîrstea de la Poliția Rutieră Olt, scandal monstru pe stradă în ziua de Paște

Ședința va avea loc la Casa Tineretului din Slatina, începând cu ora 16.00. Deși au existat câteva intenții ale unor liberali de a se înscrie pentru funcția de președinte al PNL Olt, cel care și-a depus candidatura este doar Ion Moisescu, președinte al PNL Scornicești și prim-vicepreședinte al PNL Olt.

Citește și Polițiști din Olt, atacați de un localnic cu furca. Un om al legii a fost rănit/Agresorul fost reținut de procurori

Ion (Costel) Moisescu a devenit membru al Partidului Național Liberal în 1994. În perioada 2005 – 2010 a fost membru al Biroului Politic Județean, între 2010 și 2013 a fost vicepreședinte la nivelul aceluiași for, iar din 2014 este prim-vicepreședinte al PNL Olt. Funcția de președinte al PNL Scornicești o ocupă din 2008.

Citește și Ai AICI toate detaliile despre noul impozit pe gospodărie / DOCUMENT

În mandatele 2004-2008 și 2008 – 2012 a fost consilier local în Scornicești, iar din 2012 este consilier județean.

Citește și Guvernul RENUNȚĂ la Autostrada Pitești-Slatina-Craiova. Ce va face, în schimb, Executivul

Întrebat de OLT-ALERT cum se simte în pielea sa de candidat unic, Ion Moisescu a declarat că ar fi fost mai interesant dacă ar fi existat o competiție pentru funcția pentru care candidează.

„Ar fi fost frumos să fie competiție, dezbateri pe idei, programe, viziuni etc., ar fi fost interesant să am contracandidați, dar dacă nu s-a mai înscris altcineva, asta e”, a spus Ion Moisescu.

Citește și O tânără de 17 ani din Olt este de negăsit după ce a dispărut în Vinerea Mare./Poliția cere ajutorul populației/FOTO

În cadrul noii structuri de conducere vor mai fi aleși doi prim-vicepreședinţi, opt vicepreşedinţi şi 15 membri ai Biroului Politic Judeţean, un trezorier, preşedintele Comisiei de Arbitraj Judeţene şi preşedintele Comisiei de Revizie şi Cenzori.

Citește și AJFP Olt: ATENȚIONARE de ultim moment de la Fisc pentru contribuabilii care plătesc anticipat impozitul pe profit/Ce trebuie să știe ACUM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here