Incendiu într-un bloc din Slatina. 30 de persoane, evacuate/Focul, pus intenționat-FOTO/VIDEO

Circa 30 de persoane au fost evacuate, sâmbătă, dintr-un bloc din Slatina după ce într-un apartament a izbucnit un incendiu. Evenimentul s-a petrecut într-un bloc de pe strada Tipografului.

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 12.40, iar la fața locului au ajuns la scurt timp pompierii din cadrul Detașamentului Slatina cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă pentru intervenție și salvare de la înălțime, dar și un echipaj SMURD.

„Ajunși la fața locului, pompierii au găsit în flăcări bunurile din patru camere de locuit ale unui apartament situat la etajul patru al blocului. Incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, fiind luată decizia evacuării locatarilor. Au fost evacuați și s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Intervenția pompierilor a duurat aproximativ o oră. Au ars materiale textile, mobilier, electronice și electrocasnice din cele patru camere de locuit.

Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiul, susțin pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here