Tragedie în Olt: Un bărbat de 59 de ani a fost UCIS de o țigară/Imaginile spun TOTUL

Un bărbat de 59 de ani din localitatea olteană Stoicănești a murit în chinuri groaznice, sâmbătă noapte, arzând de viu în incendiul care i-a cuprins locuința. Focul a pornit de la țigara pe care omul a uitat-o aprinsă. Așa cum se vede și în imaginile foto de la fața locului, din camera în care bărbatul a fost surprins de incendiu nu a mai rămas nimic.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 23.10 și imediat după alertă la fața locului au ajuns pompierii din cadrul Gărzii Stoenești și echipajul serviciului voluntar pentru situații de urgență al localității cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și un echipaj SMURD.

l-a surprins pe bărbat, cel mai probabil, dormind. El nu a mai apucat să se salveze: a fost găsit de pompieri carbonizat.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la bunurile dintr-o cameră de locuit și la acoperișul casei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru proprietarul casei, care a fost găsit fără viață, carbonizat.

„În camera de locuit a fost găsit proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 59 de ani, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. Au ars camera de locuit, cu toate bunurile existente acolo, și șase metri pătrați din acoperișul casei”, a precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Intervenția pompierilor a durat aproximativ o oră. Din cercetările efectuate, se pare că incendiul a izbucnit de la o țigară uitată aprinsă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here