Primarul Marian Vasile vrea afară din PNL: „Vreau să rămân liber de contract”

Primarul comunei Studina, Marian Vasile, i-a cerut noului președinte ales al PNL Olt, Ion Moisescu, să îi retragă sprijinul politic, sub motivul declarat că vrea să rămână o perioadă „liber de contract”.

„Am vorbit cu domnul Moisescu și i-am cerut, dacă dânsul consideră că merit asta, să îmi retragă sprijinul politic. Vreau ca o perioadă să rămân liber de contract. Am multe pe cap, am niște proiecte în administrație și simt că nu mai pot să fac și altceva”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Marian Vasile.

El susține că liderul PNL Olt i-a răspuns că trebuie să se întâlnească și să poate amândoi o discuție pe acest subiect.

Contactat de OLT-ALERT, Ion Moisescu a confirmat informația, dar spune că o decizie în acest sens o să fie luată în biroul politic.

„O decizie o vom lua în birou”, a declarat președintele PNL Olt.

Fost președinte al PMP Olt, Marian Vasile a părăsit partidul creat de Traian Băsescu și a intrat în PNL în ianuarie 2016, afirmând atunci că dorește să pună umărul, în cadrul Partidului Național Liberal, la consolidarea dreptei românești.

„Am dorit tot timpul ca dreapta să se consolideze şi au fost momente în care am transmis apelul acesta. Şi uite că azi acest lucru începe să se întâmple. Nu puteam sta prea mult timp lângă scena politică, pentru că am investit prea mult timp, încredere şi energie în toată această perioadă ca să rămân acum un simplu spectator. Am venit să susţin acest proiect, să susţin Partidul Naţional Liberal şi voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru ca în următoarea perioadă lucrurile să se schimbe şi în judeţul Olt, iar dreapta să fie, şi în Olt, la ea acasă. Am fost întotdeauna un luptător, n-am dezamăgit şi n-am de gând să dezamăgesc nici de acum încolo”, declara, la începutul anului trecut, Marian Vasile.

El a intrat atunci în rândurile PNL alături de profesorul Victor Iacobescu, fost președinte al PMP Slatina.

De precizat că Marian Vasile nu se regăsește printre cei care formează azi structurile de conducere ale PNL Olt. Dacă nu i se va retrage sprijinul politic și va demisiona din partid, Marian Vasile va pierde mandatul de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here