Primarului care vrea să plece din PNL Olt i s-a oferit o funcție importantă/Reacția edilului

Primarul comunei Studina, Marian Vasile, care a cerut noii conduceri a PNL Olt să îi retragă sprijinul politic pentru a putea părăsi barca liberalilor fără să își piardă mandatul de primar, nu a fost încă „pus pe liber”. Mai mult, înaintea alegerilor interne din 21 aprilie, când în fruntea PNL Olt a fost aleasă o nouă conducere, primarului din Studina i-a fost oferită posibilitatea de a ocupa funcții importante în organizație, cea mai bună ofertă referindu-se la funcția de prim-vicepreședinte al filialei.

O declarație pe marginea acestui subiect vine din partea noului președinte ales al PNL Olt, Ion Moisescu, care a spus că solicitarea făcută de Marian Vasile nu a primit un răspuns în acest sens, nici favorabil, nici nefavorabil.

„Încă nu s-a luat o decizie la cererea lui Marian Vasile. Urmează să am o discuție cu el, o altă discuție cu reprezentanții organizației locale. Ulterior, cererea va fi discutată și în cadrul Biroului Permanent Județean și se va lua o decizie. În ceea ce îl privește pe Marian Vasile, înainte de alegerile interne i s-au oferit niște funcții în organizației: cea de prim-vicepreședinte, cea de vicepreședinte, un loc de membru în Biroul Permanent Județean etc. Ne-a cerut timp de gândire, după care a refuzat orice funcție. Ulterior, m-a căutat la telefon și mi-a zis că ar vrea să i se retragă sprijinul politic. Peste o oră avea să facă publică această solicitare, la un post local de televiziune”, a declarat liderul PNL Olt.

Întrebat de ce vrea să plece din PNL, primarul Marian Vasile a răspuns că are multe probleme pe cap și că ar vrea să ca, o vreme, nu mai facă parte din nici un partid politic.

„Am vorbit cu domnul Moisescu și i-am cerut, dacă dânsul consideră că merit asta, să îmi retragă sprijinul politic. Vreau ca o perioadă să rămân liber de contract. Am multe pe cap, am niște proiecte în administrație și simt că nu mai pot să fac și altceva”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Marian Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here