S-a întâmplat în Olt: O ceartă la telefon cu soția sa i-a adus MOARTEA

Un bărbat din localitatea olteană Bălteni și-a pus capăt zilelor după o ceartă violentă la telefon cu soția sa, plecată la muncă în străinătate. După ce și-a închis telefonul, a mers în spatele casei și s-a spânzurat. Totul s-a petrecut duminică după-amiază. Omul a fost găsit atârnând în ștreang la câteva ore de la gestul extrem, astfel încât echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce pe bărbat la viață.

Bărbatul avea 43 de ani și locuia împreună cu fiica sa. Cearta cu soția sa a fost într-atât de de dură pentru el, încât omul nu și-a mai putut reveni din șoc. A mers în spatele casei, și-a pus ștreangul la gât și, fără să se mai gândească, s-a sinucis.

Citește și Ultima informație în cazul fostului boxer slătinean Leo Marinete, arestat pentru șantaj/Ce se va întâmpla luni

Alerta a fost dată câteva ore mai târziu și, imediat, la fața locului au ajuns un echipaj SMURD și un altul de la Ambulanță. Din păcate, cadrele medicale  nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce pe bărbat la viață.

Citește și Mama cu cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului din Olt/O sumă URIAȘĂ

„La fața locului s-au deplasat pompierii SMURD de la Detașamentul Slatina și un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, prezenta rigiditate cadaverică, motiv pentru care nu au fost începute manevrele de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Citește și Fetiță de 12 ani, LOVITĂ de mașină într-o comună din Olt/Copila, transportată la spital cu dureri la spate

Bărbatul a fost dat jos de echipajele medicale şi de echipajul de poliţie. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit omul.

Citește și Amenzi record de peste 2 miliarde lei și zeci de permise auto reținute de polițiștii din Olt într-o singură zi

Citește și Vestea lunii pentru români: Ce venituri NU vor fi impozitate

Citește și Soluții pentru îmbunătățirea rezultatelor la Bacalaureat în liceele din Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here