Fostul boxer Leonard Marinete rămâne după gratii în dosarul în care e acuzat de șantaj

Foto: Facebook

Tribunalul Olt a respins, luni, apelul fostului pugilist slătinean Leonard Marinete, care a contestat măsura arestului preventiv luată, săptămâna trecută, împotriva sa, la propunerea procurorilor, de Judecătoria Slatina. Fostul sportiv este acuzat de șantaj de o tânără care susține că a fost filmată, fără acordul ei, în timp ce întreținea sexuale cu Marinete care, ulterior, a amenințat-o că va distribui pe internet materialul video compromițător dacă nu îi va da o sumă de bani.

„În baza art. art.204 din C.p.p. respinge contestaţia formulată de contestatorul inculpat MARINETE LEONARDO EMILIAN, împotriva încheierii nr. 23/10.05.2017 pronunţată de Judecătoria Slatina în dosarul 4635/311/2017, ca nefondată”, se arată în soluția instanței.

Decizia luată luni de magistrații Tribunalului Olt este definitivă.

Leonard Marinete a fost ridicat de mascaţii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Olt, marţea trecută, dintr-un autoturism staționat în parcarea din faţa fostului Magazin „Oltul”. Fostul sportiv este acuzat de o tânără că ar fi filmat-o, fără acordul ei, în timp ce a întreținut relații sexuale cu ea și că, ulterior, ar fi șantajat-o cu publicarea materialului video pe internet pentru a obține de la ea o sumă de bani. Tânăra l-a denunţat poliţiştilor din Slatina.

„La data de 09 mai a.c., polițiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Slatina şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 34 de ani, din Slatina, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de șantaj. Bărbatul este bănuit că ar fi pretins suma de 2.000 lei de la o tânără, pentru a nu face publică o filmare cu caracter compromiţător. Marți, 09 mai a.c., polițiștii slătineni au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, pe raza municipiului Slatina, în urma căreia bărbatul a fost surprins în momentul în care primea de la tânără suma de 2.000 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here