Dragnea spune că Slatina va beneficia de două drumuri de mare viteză: Pitești-Craiova și București-Craiova

Foto: micapi.ro

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat luni, la Cilieni, în județul Olt, că „în acest mandat” se vor realiza două drumuri de mare viteză spre Craiova, respectiv Pitești-Slatina Craiova și București-Slatina-Craiova.

„Două drumuri expres, de fapt de două drumuri de mare viteză care trebuie să se întâmple. Deja la Craiova — Pitești, prin Slatina, au început procedurile și a fost o idee înțeleaptă că s-a renunțat la ideea de autostradă care putea să fie nu mai știm când, peste mulți ani de zile și s-a trecut pe acest drum care este mai bun decât drumul expres. Și mai este o a doua cale de comunicație, București—Slatina-Craiova, fosta autostradă a sudului, care n-am reușit să o transformăm în autostradă, dar va fi tot drum de mare viteză, care și asta trebuie să se întâmple în acest mandat. Vor fi două căi de comunicație importante pentru Slatina și pentru Craiova”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD a mai spus că în ce privește proiectele mari de infrastructură de transport, prioritare sunt Craiova—Pitești și Sibiu — Pitești. El a adăugat că ministrul Transporturilor este „un băiat tânăr care are minte” și care a pus ordine într-un domeniu cu un câmp foarte mare de acțiune.

Sursa: AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here