Un director de la TMK Artrom Slatina a lovit trei angajate de la Fisc și o minoră pe trecerea de pietoni. Șoferul avea permisul SUSPENDAT

Șoferul care vineri a lovit pe o trecere de pietoni de pe bulevardul AI Cuza din Slatina patru persoane, printre care și o fetiță de nouă ani, este unul dintre directorii de la TMK Artrom SA Slatina, informează, în exclusivitate, OLT-ALERT. Trei dintre victimele sale sunt angajate ale Administrației Județene a Finanțelor Publice Olt, iar fetița îi aparține uneia dintre ele. Potrivit surselor noastre, șoferul avea permisul de conducere suspendat.

Șoferul care a provocat accidentul este nimeni altul decât Iulian Ciocloavă, directorul Departamentului de Integrare a Producției din cadrul TMK Artrom SA Slatina, potrivit OLT-ALERT. În timp ce rula cu autoturismul pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina, pe direcția Casa Tineretului – fostul magazin Oltul, din cauza neatenției la volan, reprezentantul TMK Artrom a lovit cu mașina pe trecerea de pietoni de vizavi de florăriile de la Cuptorul de Aur trei femei, angajate al Administrației Județene a Finanțelor Publice Olt, dar și o fetiță de nouă ani, care se deplasa cu cele trei femei.

Citește și CAO Olt a marcat 10 ani de la înființare/„10 ani de proiecte și investiții”

„Din primele cercetări a reieșit că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Slatina, în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nu a acordat prioritate de trecere la locul marcat pentru trecerea de pietoni și a accidentat patru persoane, trei femei și o minoră”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Citește și Subprefectul de Olt Ionuț Cotarcea, DEMIS de guvern. Locul său, luat de Radu Ioniță

La fața locului au ajuns imediat mai multe ambulanțe care au acordat victimelor primul ajutor, după care le-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina. Trei dintre victime au suferit traumatisme la cap și membre.

Citește și Florin Ciocan a promovat concursul pentru șefia Casei de Sănătate Olt

„O femeie de 42 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, o altă femeie, în vârstă de 46 de ani, are un traumatism la gleznă, iar o minoră de nouă ani a suferit, și ea, un traumatism la un antebraț. Mai există o persoană care a fost transportată la Urgențe, o femeie de 42 de ani, dar ea are răni minore. A fost transportată, și ea, la spital, pentru că a avut atac de panică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Olt, medicul Marian Furtună.

Citește și VESTEA BUNĂ pentru bugetari vine de la Guvern/O nouă minivacanță

Directorul de la Artrom nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, susțin polițiștii. El va fi cercetat, acum, de oamenii legii sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Potrivit surselor OLT-ALERT, Iulian Ciocloavă avea permisul de conducere suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here