Asaltul poliţiştilor din Olt asupra barurilor şi restaurantelor din judeţ /Ce s-a descoperit

Poliţiştii din Olt specializaţi în Investigarea Criminalității Economice au luat pe sus, săptămâna trecută, barurile, magazinele şi restaurantele dn judeţ pentr a depista eventualele încălcări ale legii domeniul producerii și comercializării băuturilor alcoolice. Acţiunea oamenilor legii au scos la iveală mai multe nereguli pentru care au fost aplicate amenzi de peste 100.000 de lei. Poliţiştii au confiscat sute de litri de alcool, zeci de pachete de ţigări, dar şi bani.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat, în perioada 26 – 28 mai, pe raza județului Olt, acțiuni punctuale în incinta barurilor, magazinelor și restaurantelor pentru prevenirea și combaterea infracționalității în domeniul producerii  și comercializării alcoolului și băuturilor alcoolice”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Rezultatele acţiunilor s-au materializat în 32 sancțiuni contravenționale, în valoare de 102.000 lei, o infracțiune și au fost confiscați 129 litri de alcool, 50 de pachete de țigarete, precum și sume de bani în valoare totală de 2.666 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here