Un nou scandal în familia Bercea: Acuzații de tentativă de omor/Mascații au intervenit

Fratele interlopului, Felix, susţine că unul dintre copii lui ar fi fost la un pas să fie ucis de cei doi băieţi ai lui Bercea rămaşi în libertate, Grinică și Patronaș. De cealaltă parte, fiica lui Bercea, Isaura, spune că scandalul ar fi fost cauzat de o escapadă amoroasă. Cert este că fiul lui Felix a ajuns, duminică seară, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Craiova și că, în prezent, zeci de poliţişti au împânzit zona ca să nu apară probleme.

„Copiii lui Bercea l-au tăiat pe băiatul lui Felix. Grinică şi Patronaş au intrat peste el în casă şi au vrut să îl omoare. Au vrut să îi pună în inimă cuţitul, însă băiatul a pus mâna şi aşa a reuşit să scape cu viaţă“, a declarat Lucreţia Anghela, mătuşa victimei, citată de Adevărul de Craiova.

Urmare evenimentului, mascaţii au împânzit duminică aseară zona în care este situată casa lui Bercea din Drăgăneşti-Olt pentru a păstra liniștea și ordinea publică.

Noul scandal în familia Bercea ar fi pornit de la o fată, nora lui Felix, de care Patronaş, fiul interlopului, s-ar fi îndrăgostit. „Ei (familia lui Felix – n.r.) au aflat și asta e o rușine la noi, așa că l-au pus pe băiatul lor să se bată, să se taie și acum spun că fratele meu a vrut să îl omoare”, a povestit Izaura, fiica lui Bercea Mondial.

„Eu nu vorbesc cu familia lui Felix de şase ani şi nici nu i-am făcut absolut nimic vărului meu. Dacă eram vinovat la ora asta eram reţinut. Nu am înjunghiat pe nimeni. Acum s-a aflat că fratele meu ar avea o relaţie cu nora lui Felix, o fată de 15 ani“, a spus și Grinică, fiul lui Bercea Mondial.

Polițiștii încearcă să stabilească dacă băiatul lui Felix a fost înjunghiat, într-adevăr, de fiii lui Bercea Mondial.

„Poliţia din Drăgăneşti-Olt a fost sesizată de un bărbat de 45 de ani despre faptul că fiul său de 19 ani ar fi fost înjunghiat. În cauză se facă cercetări sub coordonarea unui procuror“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost arestat în urmă cu șase ani şi condamnat la înhisoare pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat un nepot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here