Bărbat din Caracal, MORT în apele Oltului / Ce ciudățenie s-a petrecut

Un bărbat de circa 50 de ani din Caracal s-a înecat, luni seara, în apele Oltului. Câțiva oameni care l-au zărit l-au adus la mal cu o barcă. Cu toate eforturile depuse de paramedicii de la SMURD și Ambulanță, victima nu a răsouns manevrelor de resuscitare. Martorii ar susține că bărbatul ar fi încercat să se scalde – o ciudățenie dacă ținem cont de ora înaintată.

Victima a fost zărită în jurul orei 20.00 de niște oameni care au adus trupul bărbatului la mal, cu o barcă, în localitatea Cilieni. Cazul a fost anunțat la 112 și imediat la fața locului a ajuns un echipaj SMURD din cadrul Gărzii Stoenești, dar și un echipaj al Ambulanței de la Corabia. .

În momentul în care au fost inițiate manevrele de resuscitare bărbatul se afla în stop cardio-respirator.

„Au fost executate manevre de resuscitare. Din păcate, echipajul de la Ambulanță s-a văzut nevoit să declare decesul victimei”, a ddeclarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

O ciudățenie în acest caz este că martorii ar susține că bărbatul se afla la scăldat; or, ora era târzie pentru o astfel de opțiune.

Poliția va efectua cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care omul și-a pierdut viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here