Tribunalul Olt, DECIZIE în cazul asasinului care a ucis-o pe tânăra din Scornicești cu mai multe lovituri de cuțit

Bărbatul din Pitești care în urmă cu șapte luni și-a ucis fosta iubită, o tânără din Scornicești, cu mai multe lovituri de cuțit, aruncându-i apoi trupul într-o pădure din localitatea Optași, continuă să rămână în arest preventiv, a stabilit, recent, Tribunalul Olt.

„Constată legalitatea si temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Francu Bogdan Ionuţ, în prezent aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Craiova. În baza art.208 alin. 3 şi 207 alin 4 C.p.p. Menţine măsura arestării preventive a inculpatului”, se arată în încheierea instanței. Inculpatul a avut drept de contestație împotriva deciziei, dar nu a uzat de această posibilitate.

Bogdan Ionuț Frâncu, de 34 de ani, din Piteşti, se află în arest preventiv din decembrie 2016, când, într-un acces de furie care i-a luat mințile, și-a ucis fosta sa iubită, o tânără de 30 de ani, din Bircii – Scornicești, aplicându-i mai multe lovituri de cuțit. Crima s-a consumat pe raza orașului Scornicești. Ulterior, bărbatul a aruncat trupul fără viață într-un lăstăriș de pe raza localității Optași, după care a fugit cu mașina la Pitești. Acolo l-au găsit polițiștii, într-un hotel, după ce autorul crimei și-a sunat sora să-i spună că a ucis-o pe fosta iubită, Cristina Marin, şi că are de gând să îşi pună şi el capăt vieţii.

„În fapt, s-a reţinut că în după amiaza zilei de 11 decembrie 2016, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima R.A.M.(fosta sa prietenă) în autoturismul proprietate personală şi care era staţionat pe raza orașului Scorniceşti, sat Bălţaţi, județul Olt, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona inimii, care au generat decesul. În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de omor calificat, agravanta fiind determinată de reţinerea faptei cu premeditare şi, respectiv prin cruzimi, raportat la folosirea unui cuţit, corp delict, precum şi la aplicarea, cu ferocitate, a unui număr mare de lovituri”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here