S-a decis: Gigel Știrbu vrea vicepreședinte pe regiunea Sud-Vest Oltenia

Dacă în urmă cu nici o lună deputatul liberal Gigel Știrbu, fost președinte interimar al PNL Olt, afirma că încă nu s-a decis dacă va candida pentru vreo funcție la nivel central în cadrul PNL, susținând că e posibil să nu candideze deloc, el se află acum pe lista candidaților pentru una dintre funcțiile de vicepreședinte regional.

Mai exact, parlamentarul ales în Olt candidează pentru funcția de  vicepreședinte pe regiunea Sud-Vest Oltenia. Cel puțin așa reiese din informațiile publicate de Agerpres și preluate de presa națională.

Contactat de OLT-ALERT, Gigel Știrbu a confirmat candidatura. „Așa este, candidez pentru funcția de vicepreședinte pe regiunea Sud-Vest Oltenia. Am luat această decizie după ce mi-am făcut și eu niște calcule, după ce am vorbit cu niște oameni”, a spus deputatul liberal.

Competiție este strânsă pentru această funcție, Știrbu avându-i contracandidați pe Marian-Jean Marinescu, Marius Bălu și George Stănculescu.

Consiliul Naţional al PNL se va reuni duminică pentru alegerea funcţiilor în conducerea liberalilor. CNC al PNL va alege patru prim-vicepreşedinţi, secretarul general, 16 vicepreşedinţi: 8 vicepreşedinţi pe domenii, coordonatori ai comisiilor de specialitate, şi 8 vicepreşedinţi pe regiunile de dezvoltare. Secretarul general al PNL este propus de preşedintele PNL.

Sâmbătă are loc însă congresul PNL, în urma căruia va fi ales preşedintele partidului. Pentru şefia PNL candidează Ludovic Orban şi Cristian Buşoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here